Γιατί να ιδρύσω επιχείρηση στη Λάρισα;

Η Λάρισα κατεξοχήν υπήρξε ένας σημαντικός κόμβος επιχειρηματικότητας λόγω κυρίως της εξέχουσας γεωγραφικής της τοποθεσίας και της εύκολης διασύνδεσης της με το λιμένα Βόλου καθώς και τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Αδιαμφισβήτητα η Λάρισα είναι το γεωγραφικό κέντρο της χερσαίας Ελλάδας!

Στα πάμπολλα πλεονεκτήματα της προνομιούχας γεωγραφικής θέσης της Λάρισας, έρχονται να προστεθούν αυτά του εξέχοντα επιχειρηματικού δείκτη "Doing Business in the European Union 2020". Η Λάρισα ξεχωρίζει για τις επιδόσεις της και "φιγουράρει" σε ηγετικές θέσεις στις 4 από τις 5 κατηγορίες του δείκτη αξιολόγησης, κάτι που την καθιστά την πλέον ιδανική για να αρχίσετε εδώ την επιχείρηση σας και ιδιαίτερα την καινοτόμο επιχείρηση σας (Startup). Μερικοί από τους λόγους που καθιστούν τη Λάρισα, καλύτερη για την ίδρυση μιας Startup εταιρίας είναι οι εξής:

  • Εύκολη ίδρυση επιχείρησης (2η Θέση)
  • Οικοδομικές άδειες (1η Θέση)
  • Eγγραφή ιδιοκτηρσίας (2η Θέση)
  • Επίλυση διαφορών (2η Θέση)

Πλήθος επιχειρηματιών έχουν αντιληφθεί ήδη τα πλεονεκτήματα και εν μέσω πανδημίας είχαμε ένα ιδιαίτερα θετικό ισοζύγιο στις επιχειρήσεις που άνοιξαν έναντι αυτών που έκλεισαν. Έτσι λοιπόν 4 επιχειρήσεις άνοιξαν για κάθε μια που έκλεισε μέσα στην πανδημία στη Λάρισα! 

Σαφώς για μια νεοφυή ιδέα είναι δύσκολο κάποιος να προχωρήσει στη σύσταση μιας εταιρίας εφόσον τα πάγια έξοδα της μίσθωσης χώρου για την έδρα καθώς και η ηλεκτροδότηση, η υδροδότηση και η παροχή διαδικτύου στο ακίνητο είναι υπέρογκα. Ωστόσο η ίδρυση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ιδέας σας ώστε υποψήφιοι επενδυτές να σας "δούνε σοβαρά". 

Το Kinfeel House σας προσφέρει φορολογικές έδρες με έκπτωση 30% σε τελικές τιμές που ξεκινάνε από 29€ ανά μήνα. Ποτέ άλλοτε η ίδρυση μιας επιχείρησης δεν ήταν τόσο εύκολη, γρήγορη και οικονομική! 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την αίτηση ενδιαφέροντος!